0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · War Dogs · 24.8.2016

Tämän kertainen elokuva perustuu tositapahtumiin, kuten myös jaksomme. Toden totta: Rauli kävi elokuvissa koomikko Joonatan Pitkäsen kanssa katsomassa War Dogsin. Ohjelma sisältää juonipaljastuksia, mutta alla oleva Raulin arvio elokuvasta ei:

David hieroo vanhoja ukkoja työkseen, kunnes tapaa lapsuudenkaverinsa Efraimin, jota ei ole nähnyt vuosiin. Kaikessa hiljaisuudessa Efraimista on tullut omien sanojensa mukaan kova asekauppias ja hän tarjoaa töitä Davidille. Puntari kääntyy pierulle haisevien ukkojen koskettelusta asebisnekseen ja pyssyjen myyminen lähi-itään voi alkaa.

Trailerin perusteella luulin War Dogsin olevan mukahauska nykyaikainen komedia (elokuvan ohjaaja on tehnyt mm. sellaista kakkaa kuin Hangover I-III), mutta sitä se ei ole. Onneksi. War Dogs on jotain parempaa, mutta jää lopulta auttamatta puolitiehen. Kyseessä on perinteinen rise & fall -tarina, joka ei tarjoa sisällöllisesti mitään uutta. Tyylillisesti War Dogs jäljittelee ajoittain Lord of Waria, mutta tekee senkin laimeammin. ”Ihan kiva” kuvaa tätä elokuvaa hyvin ja siten tämän kesän leffatarjonnassa edustaa selkeästi sitä ”ylempää kastia”. Kiteytettynä War Dogs on Lord of Warin vähän tyhmä ja läski pikkuveli, joka otetaan leikkeihin mukaan vain koska äiti käskee.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta.