Info

MoonTV oli alunperin kaapelikanava, joka toimi Suomen suurimpien kaupunkien kaapeliverkoissa 2000-luvun vaihteessa. Tuolloin kanavan toiminnasta vastasi epälukuinen määrä asialleen omistautuneita tekijöitä, jotka eivät tuijotelleet kukkaronnyörejään, vaan tavoittelivat nirvanaa tekemällä sellaista ohjelmaa, kuin itse halusivat.

Vuoden 2008 kesällä, muutama kanavan vanha työntekijä olivat oluella töölöläisessä pikkubaarissa, kun ajatus MoonTV:n uudelleen herättämisestä lähti liikenteeseen. Puolessa vuodessa, lakitekniset seikat olivat kunnossa ja vuoden 2009 rankan valmistelun, työskentelyn, konseptoinnin ja kuvausten jälkeen, MoonTV uuslanseerasi itsensä 23.3.2010.

Se oikea Web-TV

MoonTV:n suunnittelun lähtökohta oli lähteä tekemään kanavaa ensisijaisesti internetiin. Internetin välityksellä televisiotoiminta on vapaata, jolloin kaikki saavat katsoa kanavaa missä haluavat, milloin tahansa, kenen kanssa tahansa – ja jopa katsoa kanavaamme omasta televisiostaan, jos internetin siihen virittävät.

Tulevaisuudessa, tarkoituksemme on jakaa sisältöä myös ladattavaksi HD-laatuisena. Ylipäätään, tarkoituksemme on tarjota sisältöä siellä, missä katsojamme toivovat sitä näkevänsä, joten jos toivotte näkevänne kanavamme ohjelmistoa jossain, muistakaa antaa siitä palautetta.

Ohjelmia voi jokainen myös linkittää ja jakaa Facebookissa tai Twitterissä.

Alussa viisi ohjelmaa

Kanavamme alkuvaiheissa, meillä on viisi viikottaista ohjelmaa, joista uudet jaksot ilmestyvät arkipäivisin. Suunnittelupöydällä on tästä huolimatta kymmeniä muita ohjelmia, joiden tuotanto aloitetaan sitä mukaa kun kanava saa uusia resursseja. Tästä voimmekin vetää helpon johtopäätöksen – mitä enemmän katsojia, sitä enemmän ohjelmia.

Emme tee myöskään ohjelmia vain itsellemme, vaan palaute on meille tärkeää. Muistakaa siis antaa vinkkejänne ja ohjelmaideoitanne.

Tuotanto

MoonTV Oy tarjoaa myös laadukasta videotuotantoa yritysviestintään ja mainontaan. Meillä on kokemusta kaiken kokoisista yrityksistä, joilla on tarve videotuotantoon. Katso lisää täältä.

Palaute

Palautetta otetaan vastaan: 

MoonTV muualla netissä

Yhteystiedot

Jarkko Koskinen
Toimitusjohtaja
+358 400 603 156

Logo

Alla olevat MoonTV:n logot ovat vapaasti käytettävissä MoonTV:stä kertovissa jutuissa, blogeissa ja sen sellaisissa.

moontv_logo_thumb_v

Valkoisella taustalla (.tif)

 

moontv_logo_thumb_v

Läpinäkyvällä taustalla (.tif)