Info

MoonTV oli alunperin kaapelikanava, joka toimi Suomen suurimpien kaupunkien kaapeliverkoissa 2000-luvun vaihteessa. Tuolloin kanavan toiminnasta vastasi epälukuinen määrä asialleen omistautuneita tekijöitä, jotka eivät tuijotelleet kukkaronnyörejään, vaan tavoittelivat nirvanaa tekemällä sellaista ohjelmaa, kuin itse halusivat.

Vuoden 2008 kesällä, muutama kanavan vanha työntekijä olivat oluella töölöläisessä pikkubaarissa, kun ajatus MoonTV:n uudelleen herättämisestä lähti liikenteeseen. Puolessa vuodessa, lakitekniset seikat olivat kunnossa ja vuoden 2009 rankan valmistelun, työskentelyn, konseptoinnin ja kuvausten jälkeen, MoonTV uuslanseerasi itsensä 23.3.2010.

Vuonna 2018 kanavan vuosittainen katsojamäärä ylitti viisi miljoonaa katselukertaa ja kanava tavoittaa kuukausittain yli 300.000 yksittäistä katsojaa.

Se oikea Web-TV

MoonTV:n suunnittelun lähtökohta oli lähteä tekemään kanavaa ensisijaisesti internetiin. Internetin välityksellä televisiotoiminta on vapaata, jolloin kaikki saavat katsoa kanavaa missä haluavat, milloin tahansa, kenen kanssa tahansa – ja jopa katsoa kanavaamme omasta televisiostaan, jos internetin siihen virittävät. Vuonna 2017 teimme päätöksen, että keskitymme myös Youtube-sisällön kehittämiseen.

Viihde edellä

Kanavamme alkuvaiheissa, meillä oli viisi viikottaista ohjelmaa, joista uudet jaksot ilmestyivät arkipäivisin. Vuosien aikana kanavan resurssit olivat täysin tapissa ja joulukuussa 2017 aloitimme uuden aikakauden. Pudotimme 80% tuotannoista pois ja keskityimme loppuihin 20%:iin. Tämä olikin hyvä ratkaisu ja tilaajamäärämme Youtubessa, sekä katsojamäärämme on lähtenyt huimaan kasvuun.

Emme tee myöskään ohjelmia vain itsellemme, vaan palaute on meille tärkeää. Muistakaa siis antaa vinkkejänne ja ohjelmaideoitanne.

Tuotanto

MoonTV Oy tarjoaa myös laadukasta videotuotantoa yritysviestintään ja mainontaan. Meillä on kokemusta kaiken kokoisista yrityksistä, joilla on tarve videotuotantoon. Katso lisää täältä.

Palaute

Palautetta otetaan vastaan: 

MoonTV muualla netissä

Yhteystiedot

Jarkko Koskinen
Toimitusjohtaja
+358 400 603 156

Logo

Alla olevat MoonTV:n logot ovat vapaasti käytettävissä MoonTV:stä kertovissa jutuissa, blogeissa ja sen sellaisissa.

moontv_logo_thumb_v

Valkoisella taustalla (.tif)

 

moontv_logo_thumb_v

Läpinäkyvällä taustalla (.tif)