0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · La La Land · 18.1.2017

Tällä kertaa Rauli lähti katsomaan musikaalia, nimittäin Golden Globe-ennätyksenkin rikkonutta La La Landia. Mukaansa Rauli nappasi aikaisemminkin ohjelmassa esiintyneen äänisuunnittelijan, Toivo Kallion. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, vout lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

Mia haaveilee ammattinäyttelijän urasta ja Sebastian haluaisi perustaa jazz-klubin. Koska elämä ei ole helppoa, työskentelee Mia tarjoilijana kahvilassa ja Sebastian toimii jukeboxin kaltaisena pianon jatkeena keikkaluontoisesti siellä sun täällä. Sitten he tapaavat toisensa ja muuttavat toistensa elämät.

La La Land on siis musikaali, joka noudattaa kerronnallisesti klassista romanttisen komedian kaavaa, eikä tarjoa siltä suunnalta suurempia yllätyksiä. Elokuva on kuitenkin vahvalla ammattitaidolla tuotettu ja siinä on sielua, ja jotain niin originaalia, että meikäläinen tykkäsi. Pääpari Emma Stone ja Ryan Gosling ovat molemmat todella karismaattisia näyttelijöitä ja heidän välinen kemiansa pelaa niin parin ylä- kuin alamäessäkin. Yleisesti ottaen mulle putoaa osa musikaaleista tosi hyvin, mutten ole koskaan välittänyt romanttisista komedioista, kuitenkin La La Land toimi minulle paremmin romanttisena komediana kuin musikaalina. Musikaaliosuuksia oli jopa yllättävän vähän ottaen huomioon että kyseessä on musikaalielokuva. Mutta mitä jää käteen: La La Land on laadukas romanttisesti latautunut elokuva, ei mitään perinteistä ”Hollywood-hömppää”. Suosittelen kahden peukun voimalla.

Ja kaikille yksinäisille miehille siellä ruudun toisella puolella: tämä on treffileffojen eliittiä – nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni ja pyytää se kiva tyttö leffaan ennen kuin joku muu ehtii ensin!

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!