0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · The Huntsman: Winter’s War · 27.4.2016

Tällä kertaa Rauli kävi elokuvissa näyttelijä Veera W. Vilon kanssa katsastamassa muutaman vuoden takaisen Snow White and the Huntsman -elokuvan jatko-osan, The Huntsman: Winter’s War. Mikäli oikeasti haluat katsoa elokuvan, etkä kuulla kaikkea oleellista juonesta ja vähän muustakin, jätä tämä video katsomatta. Alla Raulin spoilerivapaa arvio elokuvasta:

Hyvästä prinsessasta kasvaa paha Jääkuningatar, koska sen vittumainen sisko tekee ilkeyksiä. Jääkuningatar on sen verran jäinen tapaus, ettei se anna kenenkään rakastaa vaan sen sijaan orjuuttaa pieniä lapsia ja rakentaa heistä itselleen armeijan. Yksi lapsista on elokuvan nimessä mainittu Metsästäjä, joka vartuttuaan rakastuu toiseen orjuutettuun lapseen. Ja sitten kun Jääkuningatar saa tietää tästä, on piru merrassa ja alkaa tapahtua.

The Huntsman: Winter’s War on todella idioottimainen elokuva, joka tarjoaa juuri sitä mitä traileri lupaa: ei yhtään mitään. Hahmoissa ei ole syvyyttä, tarina ei ole kiinnostava, juonessa ei ole mitään omaperäistä ja toteutuskin kulkee eteenpäin kuin kenopolvi-Kimmo konsanaan. Elokuvan suurin meriitti on se, että se saa Zoolander 2:kin näyttämään arthouse-elokuvalta.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta.