0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · The Angry Birds Movie · 18.5.2016

Yksinkertaisesta mobiilipelistä synynyt Angry Birds-brändi on nyt laajentunut elokuvaksi asti. Rauli kävi katsastamassa vihaisten lintujen seikkailuja ihanan 2Fast 2Serious-kaksikon, Inan ja Katrin, kanssa. Mikäli et ole vielä nähnyt elokuvaa, kannattaa harkita ohjelman katsomista, mutta sen sijaan voit lukea Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

Red on semi-vihainen lintu, joka asuu rauhallisella lintujen kansoittamalla saarella. Red joutuu vihanhallintakurssille, jossa tapaa muita pelistä tuttuja lintuja, tarinan tärkeimmät sivuhahmot. Sitten lintusarelle rantautuu laivalastillinen possuja, joilla on pahat mielessä…

Angry Birds on lastenelokuva, enkä kyynisenä, kaiken nähneenä leffanörttinä todellakaan kuulu sen kohdeyleisöön. Shrekin hengessä mukana on lapsille suunnattuja vitsejä sekä huumoria hieman aikuisempaan makuun. Huolestuttavaa on se, että itse viihdyin enemmän lapsille tarkoitetuista kusenjuontijutuista, kun aikuisille suunnatut vitsit menivät kerta toisensa jälkeen maalista ohi. Ohuen juonen ja keskinkertaisen suomalaisen dubbauksen (minulla ei ollut mahdollisuutta katsoa elokuvaa alkuperäiskielellä) ansiosta tämä elokuva jää päähenkilönsä mukaisesti punaisen puolelle. Angry Birdsissä on jotain hyvääkin: animaatio. Se on todella hienoa ja yksityiskohtaista, mutta valitettavasti paskasta ei saa suklaata vaikka sen käärisi kivaan paperiin.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta.