0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Star Trek Beyond · 3.8.2016

Jar-Jar Abramsin aloittama Star Trek -nimeä kantava vauhtiajo on saavuttanut kolmannen etappinsa. Star Trek Beyondia katsomaan Rauli vei isoveljensä Jarnon, joka tietää Star Trekistä enemmän kuin todennäköisesti kukaan tämän ohjelman katsojista. Mikäli haluat välttyä eroottismagneettisia sävyjäkin saavuttavalta intellektuellilta debaatilta, voit myös tyytyvä Raulin spoilerivapaaseen arvioon elokuvasta:

Avaruus, tuo korpimaista ensimmäinen. Tähtilaivasto saa avunpyynnön planeetalta ja Kapteeni Kirk miehistöineen lähtee rohkeasti sinne tuhoamaan vihollisia romukasalla, minne apinakaan ei olisi uskaltanut.

Star Trek Beyond jatkaa juuri samaa linjaa kuin kaksi aikaisempaa elokuvaa. Luvassa on hölmöä avaruusseikkailua, johon on työnnetty vauhtia ja vaaratilanteita enemmän kuin Star Trek -elokuvaan olisi suotavaa. Ongelmia ei ratkaista älyllä vaan voimalla, ja elokuvan logiikka mm. tieteen suhteen vedetään jälleen pöntöstä alas. Positiivisin asia Star Trek Beyondissa on se, ettei se ole yhtä huono elokuva kuin edeltäjänsä, Star Trek Into Darkness.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!