0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Jason Bourne · 10.8.2016

Tällä kertaa Rauli kävi katsomassa Bourne-saagan viidennen osan, joka kantaa stallonemaisesti hahmon koko nimeä: Jason Bourne. Vieraana keskustelemassa elokuvasta on Joonatan Porras, joka normaalisti vastaa Totuus elokuvasta -ohjelman kuvauksesta ja leikkauksesta. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, voit lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

CIA:n kouluttama erikoismies Jason Bourne on ollut jo pitkään sotimassa omaa sotaansa entistä työnantajaansa vastaan. CIA haluaa Bournen hengiltä, Bourne taas haluaa…no, jotain se haluaa, kai ihmisoikeuksia itselleen. Nyt Bourne joutuu tekemään pidemmän hiljaiselon jälkeen comebackin, kun hänen agenttikollegansa tuputtaa tälle salaisia tietoja, jotka paljastavat kaikkea kummaa Bournen menneisyydestä.

Jason Bourne jatkaa aikaisemmista elokuvista tuttua linjaa tarjoamatta kuitenkan mitään uutta. Luvassa on toiminnallista agenttiseikkailua, jossa on ripaus jännitystä ja teknotrillerin elementtejä. Varmalla ammattitaidolla tehty elokuva luottaa vanhan toistoon ja se toimiikin hyvin pitkälle, alkaen kuitenkin maistua puulta loppua kohden. Hieman jo harmaantunut Matt Damon on kuitenkin ihan hyvässä vedossa, vaikkakin Bournen hahmon syventäminen ei oikein jaksa kiinnostaakaan. Surullisinta on huomata, että Jason Bourne edustaa tämän päivän toimintaelokuvien parhaimmistoa, muun tarjonnan ollessa syvältä cgi-perseestä.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!