0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Ghostbusters (2016) · 27.7.2016

Internetin nörttifoorumit räjähtivät, kun pari vuotta sitten tuli tieto Ghostbusters-elokuvan uudelleenfilmatisoinnista, jonka pääosassa nähtäisiin täysin naissukupuolta edustava Haamujengi. Siitä lähtien internetissä on kaadettu kakkaa elokuvan päälle, eivätkä elokuvasta julkaistut trailerit ole antaneet syytä hidastaa tahtia. Paskamyrskyä uhmaten Rauli puki ylleen sadetakin ja lähti elokuviin yhdessä MoonTv:n iki-ihanan Thilian kanssa selvittämään mistä oikein on kysymys. Alla Raulin spoilerivapaa arvio elokuvasta:

New Yorkissa alkaa tapahtua, kun yli-ikäinen kouluampujan perikuva alkaa asennella sinne tänne laitteita, jotka kiihdyttävät paranormaalia toimintaa. Kun kummituksia alkaa ilmaantua, on kolmen tiedenaisen ja yhden metrotyöntekijän aika lyöttäytyä yhteen ja varustautua laittomilla, ydinvoimalla toimivilla anti-kummituslaitteilla. Pian selviää kenelle pitää soittaa, kun naapurustossa tapahtuu kummia.

Kyllä, uusi Ghostbusters on huono elokuva, muttei niin huono, että pääsisi kärkikahinoihin kamppailemaan vuoden huonoimman elokuvan tittelistä. Ongelma ei ole näyttelijöissä, vaan todella kehnossa käsikirjoituksessa ja paikoitellen laiskassa ohjauksessa. Hahmot ovat karikatyyrejä (Kate McKinnonin hahmo karikatyyrin karikatyyri) ja vitsit MadTv:n tasoista ”hupailua”. Hieman vakavammalla otteella ja alkuperäisen leffan tyylisellä kyynisemmällä huumorilla tämäkin elokuva olisi voinut olla ”ihan hyvä”, nyt se on lähinnä ”suht kivutonta katsottavaa”. Mukana on lukuisia fanipoikia kosiskelevia viittauksia alkuperäiseen elokuvaan ja viisi alkuperäisten leffojen näyttelijää käy näyttämässä naamaansa turhissa cameo-rooleissa.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!