0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Batman v. Superman: Dawn of Justice · 23.3.2016

Tällä kertaa Rauli kävi katsomassa supersankarielokuvan suomalaisen supersankarin, Kris Gummeruksen kanssa. Mikäli et ole nähnyt tätä elokuvaa, se kannattaa katsoa ennen tätä jaksoa, sillä luvassa on spoilereita. Tai sitten vain luet Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

Bruce Waynesta tuli Lepakkomies, koska joku vitun nilkki tappoi sen vanhemmat. Sitten tuli Teräsmies, joka sattui tappelemaan jonkun maanmiehensä kanssa ja siinä sivussa tuhosi puolet Gotham Citystä, ja siitäkös Brucea alkoi vituttaa. Tästä syystä Lepakkomies haluaa haastaa riitaa Teräsmiehen kanssa. Juonesta ei sen enempää, katsokaa leffa jos kiinnostaa.

Batman v Superman: Dawn of Justice on DC:n vastine Marvelin The Avengersille: laitetaan oman rosterin supersankarit samaan leffaan ja pistetään mylly pyörimään. Luvassa on aika vitun lennokasta ja huonosti perusteltua toimintaa sekä jonkinlaista yritystä kyhätä draamaa tapahtumien ympärille. Ben Affleck ei ole paras valinta Batmaniksi, mutta toisaalta Affleck hoitaa hommansa semi-kunniakkaasti kotiin. Samaa ei voi sanoa Supermania näyttelevästä Henry Cavillista. Luvassa on juonenkäänteitä, joista osa herättää hetkeksi mielenkiintoa, mutta lopputulos jättää paljon toivomisen varaa. Tämä ei todellakaan ole hyvä aloitus DC:n Justice League-elokuvasaagalle, enkä jää osottamaan Wonder Womanin, Aquamanin tai Flashin omia elokuvia. Ennemmin olisin halunnut nähdä mitä Christopher Reeve ja Adam West olisivat saaneet aikaan tästä asetelmasta.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta.