0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Onnenonkija · 30.3.2016

Rauli kävi katsomassa vloggaaja Heidi Kytön kanssa kotimaisen romanttisen komedian Onnenonkija. Mikäli et ole vielä tätä elokuvaa nähnyt ja haluat säästyä spoilereilta, kannattaa lukea alta Raulin spoilerivapaa arvio:

Minka Kuustonen näyttelee tyhjäpäistä wannabe-pintaliitoelämää elävää bloggaajaa, jonka elämän tyyli kustantaa enemmän kuin bloggaaminen tuottaa. Olavi Uusivirta esittää miljonääriperheestä olevaa poikaa, joka kapinoi sukuaan ja sen sälyttämää perintöä vastaan mm. tekemällä perusduunarin hommia. Asetelma on hyvin perinteinen ja yllätyksetön romanttisista komedioista puhuttaessa. Onnenonkija ei tarjoakaan minkäänlaisia yllätyksiä vaan etenee alusta loppuun hyvin kaavamaisesti.

Elokuvassa on kuitenkin jotain imua. Se on hömppää, mutta se on ihan viihdyttävää hömppää. Mukana on aika vähän oikeasti naurattavia vitsejä, mutta taustalla sykkii lämmin sydän ja pääosakaksikon välinen kemia toimii hyvin yksiin. Toivottavasti tulevaisuudessa näemme enemmän Minka Kuusistoa ja Olavi Uusivirtaa ruudulla – enkä panisi pahakseni nähdä pian uutta Ville Jankeri-ohjausta. Ennen kaikkea Onnenonkija on sympaattinen elokuva ja ottaa kantaa (joskin hyvin kevyesti) vallitsevaan Instagram-elämään. Suosittelen nautittavaksi raikkaan ja kesäisen juoman kanssa kevyenä treffielokuvana.

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta.