0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Annabelle Creation · 16.8.2017

Conjuring-elokuvien spinoff-elokuva Annabelle on saanut esiosan Annabelle Creation. Tätä todistivat Rauli ja hänen vieraansa Simo Seppänen. Jakso sisältää paljon juonipaljastuksia, joita välttääksesi voit katsomisen sijaan myös lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion:

Nunna ja kuusi orpoa muuttaa 1900-luvun alussa asustelemaan orpokotiin keskelle ei-mitään perheen luo, joka on 12 vuotta aikaisemmin menettänyt oman tyttärensä. Pian kuitenkin tulee aika helveti selväksi, että talossa kummittelee ja sitten jokainen paskoo vuorollaan housuunsa.

Kun kyseessä on kauhuelokuvan sivuhahmon spinoff-elokuvan esiosa, voi odottaa vain huonoa elokuvaa. Ja Annabelle Creation lunastaa juurikin nämä odotukset. Kyseessä on kauhuelokuva, joka yrittää kasvattaa tunnelmaa, mutta onnistuu tässä kompuroimaan mallikkaan huonon käsikirjoituksen ansiosta. Leffassa on kuitenkin ihan hyviä lapsinäyttelijöitä ja Miranda Otto, jonka haluaisin nähdä isommassa ja paremmin kirjoitetussa roolissa. Henkilökohtaisesti pidän tätä elokuvaa ajanhukkana, ei jatkoon.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!