0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · The Greasy Strangler · 30.8.2017

Tällä kertaa käsittelyssä The Greasy Strangler, elokuva joka on musta komedia…tai ainakin jotain sinne päin. Raulin vieraana mm. Turmion Kätilöistäkin tuttu Hannu Voutilainen aka Master Bates. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, voit lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

Ronnie ja Brayden, isä ja poika, järjestävät discoteemaisia turistikierroksia ja elävät omalla persoonallisella tavallaan normaalia arkea saman katon alla. Kaksikon maailmanjärjestys järkkyy kun kuvioihin ilmestyy Janet, joka iskee silmänsä Braydeniin. Mustasukkainen isä-Ronnie ei katso muustosta hyvällä, vaan vaatii lisää rasvaa…

The Greasy Strangler on omituinen, häriintynyt ja aavistuksen vastenmielinen elokuva – ja tämän sanon vain ja ainoastaan hyvällä. Ilmeisesti tätä pitäisi pitää mustana komediana, mutta elokuva ei varsinaisesti naurattanut minua kertaakaan, silti minulla oli jatkuvasti hykerryttävä olo. Elokuvan huumori nojaa voimakkaasti vaivaannuttaviin hetkiin ja kummallisiin sosiaalisiin käyttäytymismalleihin. Se pelaa samalla kentällä kuin Napoleon Dynamite, mutta lisää soppaan irstailua, väkivaltaa ja ison kauhallisen rasvaa. Suosittelen varauksetta!

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!