0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Tyttöhuutokauppa · Miina · 18.5.2015

Mikään länsimainen poikamiestyttöhuutokauppa ei olisi tasa-arvoinen, ellei siellä olisi jotain huudettavaa myös tytöille! Siksi tässä tähän tusinaan mahtuu myös Miina (27), jolla on romanttisessa mielessä ambitioita myös naiskauneuden suuntaan.

Tämän palan internetiä saavuttaessa Pohjois-pohjanmaan kuulemme varmasti jonkinlaisen kohahduksen tänne Kallion punaviherkuplaan asti, mutta me emme välitä. Miina on nimittäin äärimmäisen älykästä ja viehättävää seuraa kenelle tahansa, joten olisi suorastaan rikos ihmiskuntaa – ja sen kauneutta vastaan rajoittaa sen allokaatiota vain toisen sukupuolen tavoiteltavaksi. Jos tässä kampanjassa esiintyy sukupuolten välistä sotaa, toivomme sen ilmentyvän vain ja ainoastaan Miinasta tehtävien tarjousten korotuksissa.

Jos te kaikki höpsönakkelit siellä kuvittelette nyt, että Miinassa olisi näytettävissä vain naisen seksuaalinen suuntautuneisuus, niin olette väärässä. Tämä näyttävä naisihminen osaa pistää hanttiin keskusteluissa aiheesta kuin aiheesta, eikä koskaan mene siitä mistä aita on matalin. Hän myös hyppää tilanteisiin aina mukaan ja uskaltaa kokeilla kaikenlaista jos vähänkin yllytetään.

Huomhuom! Muistathan, että huutokauppaa ei käydä tällä sivustolla, vaan tempauksen FB-sivuilla. Käy siis huutamassa siellä itsellesi ihanaa, hauskaa tai mahtavaa seuraa (tai kaikkea kolmea) ja tee siinä sivussa jotain hyvää!