0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Spesiaali · Tuntematon homo · 6.2.2013

Okei, ei tää ohjelma oikeasti tuon niminen ole, mutta kunhan ehkä herätettiin teidän heteroidenkin huomio. Mehän MoonTV:llä ollaan ihan kaikkien puolella. Hyvien, pahojen, rumien ja ehkä vähän urpojenkin puolella, niin ei olla oikeastaan koskaan hyljeksitty ketään. Rakkautta kaikille ja sitä rataa! Rakkautta teille urpovähemmistössäkin oleville (mutta ehkä vähän vähemmän)!

Pari vuotta sitten yks meidän kanavan perustajista (kutsutaan häntä vaikka nimellä Janne) heitti idean, että meidän pitäisi tehdä kanavalle homojen oma makasiiniohjelma. Ei mitään perseraiskauksia tai muuta skeidaa, mitä kaikki ahdasmielisimmät kusipääurpot kuvittelee homona elämisen olevan, vaan ihan rentoa katsausta siihen, mitä Helsingissä homona eläminen oikeasti on. Vähän ajankohtaisia tapahtumia, mielenkiintoisia ihmisiä ja vähän ehkä vakavampaakin juttua.

Ollaan suunniteltu tätä jo aika kauan ja tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että meidän rakas Minttu kävi Joonaksen kanssa tekemässä pilottijakson Qruiser-nettiyhteisön bileistä Herculeksessa. Tätä ei oikeasti aiottu alunperin laittaa julki lainkaan meidän kanavalla, mutta nyt ajateltiin jotta me saataisiin paljon palautetta siitä, mitä ohjelma kaipaisi lisää ja mitä on liikaa. Samalla tietty toivotaan, että jo tän katsojia tulee aivan hemmetisti, koska se antaisi jotain osviittaa myös meidän mahdollisille sponsoreille, jotka tätä ohjelmaprojektia sitten lähtisivät rahallisesti tukemaan – ja samalla mahdollistaisivat sen, että meidän tätä tekevä työryhmä voi oikeasti tehdä tätä täysillä ja saada työstään palkkaa. Pientä, mutta palkkaa kuitenkin. Helpottaa vähäkin vuokranmaksussa.

Ja tietysti jos me saadaan tää projekti käyntiin, niin olishan se ihan hemmetin kiva että homoille (ja muillekin seksuaalivähemmistöille) olis oma ohjelmansa. Jota heterotkin vois katsoa.

Piis änd loov! <3 Ja yrittäkää urpot olla vähemmän urpoja, jookoskookos?

Aiheesta lisää netissä