0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · The Love Witch · 16.11.2016

Night Visions -elokuvafestivaaleilla nähtiin viidenkymmenen vuoden taakse kumartava draama/trilleri The Love Witch, jonka Rauli kävi katsomassa mm. Nightsatan and the Loops of Doom -elokuvasta tutun ohjaajan, CHRZUn, kanssa. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, voit lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion:

Elaine on rakkaudenkipeä noita, joka ei luota pelkästään näyttävään ulkonäköönsä, vaan turvautuu myös noituuteen saavuttaakseen Todellisen Rakkauden. Mutta kuten vanha sananlasku sanoo: rakkaus on kuin pieru, mikäli sitä joutuu pakottamaan, on lopputulos todennäköisesti paska. Näin käy myös nyt.

The Love Witch on 60-70-luvun (s)eksploitaatioelokuville vahvasti sukua oleva elokuva, joka on virallisesti lokeroitu draamaksi/trilleriksi. Luvassa on jonkin verran softcore-hässimistä, paljaita tissejä ja hassua okkultismia. Vaikka elokuvassa pääosaa näyttelevää Samantha Robinsonia katsookin mielellään, on elokuvan kesto (120min) törkeästi ylimitoitettu ja useammin kuin kerran mietin kauan elokuva vielä kestää. Lyhyemmällä kestolla (taipahtumarikkaammalla juonella) The Love Witch olisi oikein onnistunut pastissi esikuvilleen, mutta nyt aivan liian hidas kerronta tekee katsomiskokemuksesta pitkälti puuduttavan. On kuitenkin huomautettava, että elokuvan visuaalinen ilme on oikein onnistunut! Mikäli eksploitaatioelokuvat eivät ole sinulle tuttuja, kannattaa välttää The Love Witchiä ja tutustua ensin vaikka Russ Meyerin tuotantoon.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!