0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · The Girl on the Train · 12.10.2016

Tällä kertaa Rauli kävi elokuvissa roller derby-tykittelijä ja Seppo Räty-fani Anni Saastamoisen kanssa katsomassa psykologisen trillerin Nainen junassa. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa elokuva ja palata sitten tämän videon pariin. Sitä odotellessa voit myös lukea Raulin spoilerivapaan arvion:

Juonesta kerron vain sen, että elokuvassa on nainen nimeltä Rachel, joka kulkee joka päivä töihin junalla. Juna pysähtyy joka päivä erään tietyn talon kohdalla, jossa asuvaa pariskuntaa Rachel on tarkkaillut jo pidemmän aikaa. Täydellinen pariskunta ei kuitenkaan ole ihan niin täydellinen kuin Rachel kuvittelee. Ja kaikki on sidoksissa Rachelin entiseen elämään.

Nainen junassa ei nimensä puolesta ole se houkuttelevin elokuva teatterissa, mutta on todellakin katsomisen arvoinen. Kyseessä on taidokkaasti kirjoitettu psykologinen trilleri ja murhamysteeri, joka avaa hahmoja ja heidän taustojaan vähän kerrallaan elokuvan edetessä. Minulle tuli tästä aavistuksen mieleen klassikkoelokuvan Käsi joka kehtoa keinuttaa sekä Gone Girlin sekoitus, joskin Nainen junassa on parempi kuin kumpikaan edellä mainituista. Tässä elokuvassa jokainen pala loksahtaa kohdalleen, kyseessä on yksi parhaista tänä vuonna tässä ohjelmassa käsitellyistä elokuvista.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!