0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Poika ja peto · 5.10.2016

Totuus elokuvasta -pilottijaksosta tuttu leffanörtti Tero Uuttana lähti Raulin kanssa katsomaan animea. Mikäli Poika ja peto -elokuvan syväluotaava analyysi ei kiinnosta, voit myös tyytyä Raulin spoilerivapaaseen arvioon elokuvasta:

Jänisukko haluaa jumalaksi, jonka takia lapsellisia kiukkupuuskia saava petomainen ninjamestari kaappaa pikkupojan Tokion sivukujalta aukenevaan rinnakkaismaailmaan. Sitten vähän treenataan, vittuillaan ja tapellaan. Lopulta mitellään muustakin kuin siitä, kenellä on pisin kikkeli.

Todettakoon heti, ettei anime ole minun juttuni ja siksi ehkä disauttelen leffaa turhankin kanssa. Poika ja peto on erikoinen kasvutarina oppilaasta ja opettajasta, joka jätti mustan sieluni kylmäksi. Elokuva on visuaalisesti ihan kivaa katsottavaa, joskin hahmojen animointi on piirun verran Dragonball-Z-tason yläpuolella. Suurimmat ongelmat ovatkin tarinapuolella, mikä ei oikein jaksa viedä mukanaan. Loppuhuipennuksen subtekstiä tulkitessa elokuvan suomen kielinen nimi olisi voinut hyvin olla myös Poika ja pedo.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!