0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Spider-Man: Homecoming · 5.7.2017

Kesä tuo mukanaan paitsi kärpäset, myös isojen elokuvastudioiden aivottomat action-elokuvat. Tällä kertaa tätä lajia edustaa Spider-Man: Homecoming, jota Raulin kanssa oli katsomassa Julianna Renko. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, voit lukea alta Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta:

On kulunut hetki Captain America: Civil Warin tapahtumista ja Peter Parker on palannut New Yorkiin. Jullia kuitenkin jurppii, koska hän haluaisi olla osa Avengers-ryhmää, eikä pelkästään naapuruston ystävällinen Hämähäkkimies. Kun Michael Keatonin esittämä rakennusurakoitsija päättää vetää selkäänsä mekaaniset siivet ja aloittaa rötöstelyn käyttäen apunaan alien-teknologiaa, tarjoutuu Parkerin pojalle pientä iltapuhdetta. Sivussa häärii Tony Stark ja high school-ihastus.

Spider-Man: Homecoming on taattua MCU-laatua, jokainen voi päättää itse onko se hyvä vai huono asia. Luvassa on siis vauhtia ja vaaratilanteita, kummallisia vempaimia ja supersankarointia. Tämä kotiinpaluu kuitenkin erottuu edukseen MCU-leffojen tasapaksusta virrasta, sillä kosmiset avaruusmöllit ja maailmanlopun uhka loistavat poissaolollaan. Meno on aikaisempia leffoja maanläheisempää ja mukaan kirjoitettu runsas huumori osoittaa, ettei elokuva ota itseään liian tosissaan. Spider-Man: Homecoming on juuri sitä, mitä Tom Hollandin Hämähäkkimies lupaili Civil Warissa: kevyttä ja hupailevaa supersankariviihdettä. Tom Hollandin ohella elokuvan kantavana voimana toimii aina loistava Michael Keaton, joka tekee Vulturesta yhden mielenkiintoisimmista (ja inhimillisimmistä) MCU-pahiksista. Vaikka elokuva jaksaa viihdyttää koko pitkähkön kestonsa, mukaan mahtuu niin pakotettuja juonikuvioita ja turhia ”modernisointeja”, että ne tiputtavat elokuvan arvoa. Ihan hyvää kesäviihdettä ja selvästi sitä ”parempaa MCU:ta”, siinäpä se.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!