0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Elle · 14.12.2016

Mikä yhdistää elokuvia Robocop, Total Recall, Basic Instinct ja Elle? Se, että kaikki nämä elokuvat on ohjannut hollantilainen Paul Verhoeven. Rauli ja toimittaja Ina Mikkola kävivät katsomassa näistä jälkimmäisen. Mikäli haluat välttyä juonipaljastuksilta, voit ohjelman katsomisen sijaan lukea Raulin spoilerivapaan arvion elokuvasta tästä alta:

Michèle on keski-ikäinen, pelifirmaa pyörittävä ja kaikilla mahdollisilla tavoilla ihan oikeasti itsenäinen, joskaan ei hirveän mukava, nainen. Elokuva alkaa sillä, että Michèle raiskataan hänen omassa kodissaan. Tämä sysää liikkeelle tapahtumaketjun, joka muuttaa paitsi Michèlen, myös hänen lähellään olevien ihmisten, elämää.

Elle on totaalisen erilainen draama, kuin äkkiseltään osasin arvata ja Verhoevenin tapaan tälläkään kertaa ei mennä sieltä, mistä aita on matalin. Luvassa on aavistuksen jopa häiriintynyttä ihmissuhdekuvausta ja siihen liittyviä yllätyksiä. Yhden katsomiskerran jälkeen on vaikea sanoa tykkäsinkö tästä keskivertoa enemmän vai ihan helvetin paljon, mutta on todettava, että Elle on todella laadukas elokuva ja oikea piristysruiske kaiken valmiiksi pureskellun Hollywood-viihteen keskellä. Vahva suoritus, joskaan voi suositella tätä kaikille Verhoevenin aikaisemman tuotannon faneille.

Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!