0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Arrival · 7.12.2016

Rauli kävi katsomassa kovasti hehkutettua scifi-uutuuden, Arrivalin, koomikko Joonatan Pitkäsen kanssa. Suosittelemme lämmöllä elokuvaa kaikille. Alla myös Raulin spoilerivapaa arvio elokuvasta:

Taivaalta saapuu kaksitoista avaruuskivimunaa, jotka paljastuvat älykkäiden avaruusolioiden aluksiksi. Kielitutkija Louise (Amy Adams) ja matemaatikko Ian (Jeremy Renner) menevät munaan tarkoituksena kommunikoida munalla saapuneiden muukalaisten kanssa. Homma ei olekaan ihan niin helppo kuin äkkiseltään voisi kuvitella, koska muna-alieneilla on ihan munan vaikea kieli. Sitten selvitetään, voiko munakasta todella tehdä rikkomatta munaa.

Arrival on kanadalaisen Denis Villeneuven älykäs scifi-elokuva, joka pyyhkii muutaman vuoden takaisella mukafiksulla Interstellarilla persettä. Nyt keskitytään siihen, mistä muukalaisten kohtaamisessa on pohjimmiltaan kyse: kommunikaatiosta. Maltillisesti etenevä tarina tuntuu realistiselta ja juuri siihen elokuvan imu perustuu. Mikään ei tunnu pakotetulta, näyttelijät suoriutuvat osistaan mallikkaasti ja kerrankin voidaan puhua Hollywoodista tulevasta scifistä elokuvataiteena, eikä pelkästään cgi-tehosteiden kavalkadina. Yksi vuoden parhaita elokuvia. Tämän myötä odotukseni Blade Runnerin jatko-osaa kohtaan nousivat uudelle tasolle. Bravo!

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!