0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Yhteistyössä · Graniittilinnan uusi uuni · 7.4.2014

Hei kaikki meidän iki-ihanat katsojamme. Te ette ole tosi kivoja pelkästään siksi, että pidätte meidän ohjelmistamme, vaan myös siksi, että ymmärrätte myös meillä mainostavia tahoja. Siksi vaikka meillä mainostavat firmat joskus keksivätkin vähän ärsyttäviä mainoksia, niin meidän kautta mainostajat saa huipputuloksia kampanjoilleen. Ketä siitä on kiittäminen? No teitä tietenkin!

Tästä syystä me otettiin tosi nykyaikainen lähestymistapa myös uusiin mainosmuotoihin. Sellaista on mm. ”natiivi mainonta”, joka on hirveen hieno termi sille, että jos oltaisiin joku paikallislehti, niin me tehtäisiin kiihkoton arvosteluksi naamioitu artikkeli lehteemme jostain paikalliskuppilasta, joka sitä vastaan lupautuu mainostamaan meillä x-kuukautta peräkanaa.

Mutta koska me tehdään tällaset jutut mahdollisimman avoimesti, niin me lähdettiin kokeilemaan Graniittilinnan kanssa tätä ideaa vähän eri kantilta. Graniittilinnalla oli tarve hehkuttaa niiden uutta grilliä, ruokalistaa ja ravintolaa noin yleisesti ja kun meillä on maailman parhaat katsojat, niin tehtiin Graniittilinnan kanssa sopimus. Me tehtäisiin niiden uutuuksista tällainen video ja Graniittilinnan porukat maksoivat tästä vähän rahaa, jotta saisivat saman videon sitten myös mm. niiden Youtube-sivuille. Ja tietysti näytettyä myös sen, että meidän porukat kyllä tuli taatusti kylläiseksi siitä mitä siellä tarjotaan. 🙂

Kuten sanottua, tää on meillekin tosi uusi juttu tällaiset yhteistyöproduktiot. Te katsojat tän kuitenkin loppujenlopuksi päätätte, haluatteko tällaisia katsoa. Me kuitenkin luvataan, että me ei kehuta jotain jos jouduttaisiin valehtelemaan tai ylipäätäänkään yritetä kusettaa ketään. Reilu meininki, ennenkaikkea. Tällaisista kuitenkin saadaan rahaa ja sillä saadaan tehtyä tarpeellisia investointeja, joilla saadaan tehtyä parempi kanava teille kaikille. Kaikki siis voittavat, ainakin meidän nähdäksemme.

Joten – kertokaa ihmeessä mielipiteenne! Onko tää mielestänne millaista sisältöä? Tuleeko nälkä? Haluatteko nähdä tulevaisuudessa tällaista lisääkin, onko se vastenmielistä vai onko vähän ”ihansama”-fiilis? Palaute on arvokasta – myös Graniittilinnan väelle, sillä nekin varmaan haluaa kuulla, millaisen kuvan tää heistä antaa. Ne on kuitenkin tosi rentoa väkeä sielläkin, vaikka pyörittävätkin aika perkuleen tasokasta ravintolaa. Ja vieläpä Helsingin Kalliossa.