0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Urheilu · Kuka pölli fanin kaljat? · 13.6.2014

Shokkiwau! Maajoukkueen bussi hajosi tien varteen Latviassa ja kannattajat riensivät apuun. Kuka Huuhkajista joi fanin kaljat? MoonTV raportoi paikan päältä!

Lauantaina 31.5.2014 mediaa kuohutti tieto Suomen jalkapallomaajoukkueen hajonneesta bussista ja kannattajista, jotka sankarillisesti lainasivat oman kulkupelinsä maantien varteen jääneille Huuhkajille. Kuinka ollakaan, MoonTV:n toimittajat olivat mukana kannattajabussissa ja saivat taltioitua ainutlaatuista materiaalia pelaajien ja fanien kohtaamisesta latvialaisen pellon laidassa.

Ikävän sävyn tapahtumalle toi kuitenkin se, että yhden fanin olutlaatikkoon oli kajottu, kun bussi oli pelaajilla lainassa. Kuka Huuhkajista joi fanin kaljat? (Kenties ylioppilaaksi samana päivänä valmistunut Joel Pohjanpalo?)

MoonTV oli mukana reissussa kuvaamassa syksyllä alkavaa uutta ohjelmasarjaa. Kuvaajakaksikko Sami ja Oskari seuraavat Huuhkajia tulevien EM-karsintojen kaikissa vieraotteluissa matkustaen faniryhmä SMJK:n kanssa muun muassa Färsaarille, Pohjois-Irlantiin ja Romaniaan. Latvian Baltic Cupissa kuvattu jakso ilmestyy elo-syyskuun vaihteessa, juuri ennen karsintojen alkua.