0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Urheilu · Huuhkajien kiimainen kotiavaus Kreikkaa vastaan · 11.10.2014

Tervetuloa uuden ohjelmasarjan – Samin ja Oskarin juttelunurkan – pariin! Tässä sarjassa futishullut hönömme höpöttelevät niitä näitä (ja vähän asiaakin) jalkapallosta, jalkapallokannattamisesta ja oluen juomisesta.

Ensimmäisessä jaksossa puidaan Huuhkajien kotiavausta EM-karsinnoissa. Kaikkien aikojen kotiavauksessa la 11.10. vastaan asettuu lohkon ennakkoon kovin vastustaja Kreikka, joka mm. selviytyi vuoden 2014 MM-lopputurnauksen pudotuspeleihin. Kuinka pelissä käy Huuhkajien ja ennen kaikkea Huuhkaja-kannattajien? Riittääkö Bruuverissa olutta koko Pohjoiskaarteelle? Miltä näyttää kaikkien aikojen tifo? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudutaan tämänkertaisessa Samin ja Oskarin juttelunurkassa.

Samin ja Oskarin juttelunurkka on osa MoonTV:n Kaikkien aikojen karsinnat -kokonaisuutta, jossa seurataan silmä, ja kulli, kovana Suomen jalkapallomaajoukkueen ja sen kannattajien taivalta Ranskan EM-kisoihin 2016. Kokonaisuuteen kuuluu 8-osainen matkadokkarisarja sekä uutuutena blogi Facebookissa.

Seuraa kannattajien taivalta täällä: www.facebook.com/KaikkienAikojenKarsinnat #kaikkienaikojenkarsinnat