0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Härveli · Extra: Acer & New York · 7.6.2013

Hei, tässä on se ”paska tuottaja” mistä kaikki aina puhuu. Tässäkin pitäisi normaalisti lukea aina jotain siitä, millainen video tuossa vieressä onkaan, mutta tällä kertaa kirjoitan minä tämän. Ai miksi? Siksi, koska toista kuukautta sitten saimme Acerilta kutsun tulla New Yorkiin tutustumaan Acerin uusiin tietokoneisiin, mutta ongelma oli, että saisimme matkaan vain yhden henkilön. Tottakai, Markus lähetettiin, mutta tarkkaan opastettuna kameran saloihin ja ohjeistettuna, että kuvaa sitten ympäri kaupunkia kaikenlaista, josta voidaan koostaa teille, rakkaat katsojat, matkadokumentin tapainen kooste New Yorkista.

Lopputulos oli, että mies palasi sieltä kamerassaan noin 20 minuuttia materiaalia, koska ”kaupungilla ei voinut kuvata”, josta siitäkin oli…. No. Katsokaa itse. Totuus kuitenkin oli sen kaiken selittelyn takana, että sillä oli mennyt matka täysin huvin puolelle ja dokasi siellä koko viikonlopun. Kivaahan se on, mutta nyt on sitten teidän hyvät katsojat päätettävissä, lähetetäänkö Markusta enää vastaaville reissuille. Kommenteissa voi äänestää. Jos kommentoitte pelkästään Markuksen seuraavan matkan puolesta tai vastaan, on se yksi ääni. Jos siihen kommenttiin sisältyy perustelu ja mielipide tämänkertaisesta Härvelin ”jaksosta”, niin se vastaa kahta ääntä. Markuksen tulevaisuus on teistä kiinni!

Niin ja joo. Katsokaa nyt tää videokin. Me ei oikein kehdata. Pakottamalla jouduttiin pakottamaan meidän editoijakin laittamaan nimensä sinne lopputeksteihin, kun se ei olisi kai kehdannut sitä tähän työhön laittaa.