0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Ruoka & Juoma · Trappistioluen puraisu · 21.5.2015

Jokainen meistä on kuullut joskus munkkien panevan olutta, mutta koska ihan kaikista kioskeista ei moista eliksiiriä löydykään, on varsinaiset kokemukset jääneet hiukan harvemman kansanosan osaksi. Trappistioluiden historia on sinänsä mielenkiintoinen, että ne ulottuvat aika helkutin pitkälle historiaan, aikoihin, jolloin nuo jedikaavuissa käyskentelevät veikkoset joutuivat elättämään itsensä jollain muulla kuin pelkällä vedellä ja pyhällä hengellä. Jostain joku fiksu heppu sitten keksi oluenpanemisen hyvänä tulonlähteenä luostarille ja siitä se ajatus sitten lähti.

Tällä kertaa kuitenkin maistelussa Chimay Blue, joka on varsin kokemisen arvoinen trappistiolut. Vai onko? Käy itse selvittämässä se Ravintola Juttutuvassa!

Tältä erää tämä oli nyt sitten olutohjelmamme viimeinen osa. Kerro ihmeessä, mitä mieltä ohjelmasarjastamme olit ja mihin meidän pitäisi mennä tekemään toinen tuotantokausi? Mitä oluita meidän pitäisi arvioida ja mitä mieltä itse näistä olet?