0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Sipsarit · Siiri Keuruulta · 1.9.2016

Täällä rapakon sivistyneemmällä puolella me aina pidetään toispuolisten stetsonpäiden kansallisruokana hampurilaisia tai vetistä olutta, mutta tosiasia on, ettei sen amerikkalaisempaa ruokaa olekaan kuin perinteinen ”mac & cheese”, härmäksi juustomakaroni. Tänään me, Sipsarit-sarjan kahdeksannessa ja näiltä osin viimeisessä osassa vierailemme Suomen keskellä, Keuruulla tutustumassa Siirin versioon tästä ikiaikaisesta herkusta.

Sipsarit-sarja on saanut hyvän vastaanoton ja sarjaa on ollut ilo tehdä. Suunnittelemme keväälle 2017 sarjasta uutta kautta. Jos haluat olla mukana tekemässä, liity FB-ryhmään ”Sipsikaljavegaanit” ja seuraa keskustelua. Jos haluat tukea ohjelmaa, levitä sanaa tämän kauden jaksoista ja muista antaa palautetta. Teemme kuitenkin tätä sarjaa ennenkaikkea sipsareille itselleen, jotta totuus syntisestä ruoasta ei unohtuisi!

Koko sarjasta mittaamattomat kiitokset sarjan mahdollistaneille yrityksille, Hoviruoalle, Jalotofulle ja Poppamies.fi:lle. Kiitos tästä kaudesta, toivottavasti nähdään teitä meillä myöhemminkin!

Sarjasta on tulossa vielä syksyn aikana lisämateriaalia, joten pysykää kanavalla ja liittykää myös meidän FB-sivuillemme!