Grillipippuri · Makkaravertailu, osa 1 · 25.7.2012
Voi pojat. Pate karkasi Espanjaan tukemaan sikäläistä pankkiskeneä, joten maahan jäi Grillipippurin se kokkaustaidottomampi puolikas. Koska ruokaa ei saa aikaiseksi vain repimällä, ryhdyttiin sanoista tekoihin ja tämänkertainen Grillipippuri sai vahvistusta – sekä tutkivaa journalismia tarkan makkarakatsauksen muodossa. Kuinka moni uskoisi, että tästä maasta löytyy yli 70% lihaa sisältäviä grillimakkaroita? Ei kovin montaa, mutta löytyy kuitenkin ja tämänkertaisessa supervertailussa katsauksessa siis Atrian Wilhelm, Järvi-Suomen Portin Ukko-Pekka, HK:n Kabanossi ja Snellmannin Eetvartti. Kaikki makkaroita, jotka arvoisa raatimme laitettiin paremmuusjärjestykseen, eikä päätöksestä voi valittaa. Eli hiljaa siellä takarivissä!