0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Grillipippuri · Grillibroileria helsinkiläisittäin · 7.6.2012

Kyllä. Grillipippuri on palannut ja siitä on kiittäminen vahvasti sponsoria. Big up 4 Hartwall! Muistakaa tämä te kaikki ohjelman tykkääjät, kun mietitte siellä Siwan jonossa mitä bisseä ostatte viikonloppusaunalle. Pitäkää huoli, että siinä lukee Hartwall, eiks niin? Jossain muualla tällainen diili tarkoittaisi sitä, että kanavajohto lähtee joulubonukseksi Bahamalle – meillä tämä tarkoitti sitä, että saatiin uusi tuotantokamera ja raaka-aineet grilliin. Niin ja kanavan autoon tankattiin puoli tankkia bensaa.

Mutta! Se siitä sponsori-informaatiosta ja hienosti vihdoin asiaan! Grillipippuri tulee nyt sitten 12 viikon ajan aina elokuulle asti ja tuo jaksoissa vähän kaikenlaista kokkaamista, enemmän tai vähemmän jätkien omalla tyylillä. On varmaan vähän turha odottaa mitään vegesafkaa, mutta on sitäkin tulossa. Tämänkertaisessa jaksossa sitä ei kuitenkaan ole luvassa, vaan vatsat täyttää eettisesti epäilyttävä, tehotuotettu kana.

Muistakaa likettää, sharettaa, kertoa kavereille tai vaikka äidille jos tykkäätte. Jos ette tykkää, niin kertokaa kommenteissa, miksi. Ehkä otetaan palaute huomioon, ehkä ei. Sitten näette.