0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Kaatopaikka · Pelastakaa Paksu · 21.3.2013

Me ei täällä MoonTV:llä tehdä varsinaista hyväntekeväisyyttä kovinkaan usein, eikä oikeastaan välttämättä mitään muutakaan joka erityisen hyvin aiheuttaisi positiivista karmaa. Mutta tällä kertaa maailmalla tapahtuneeseen otetaan kantaa, eli helsinkiläisen Studioravintola Paksun tapaukseen. Siis muutoinhan kyseessä on ihan tuiki tavallinen tarina – yrityksiä ja varsinkin ravintoloita nousee ja kaatuu siellä täällä joka päivä, mutta Paksun tekee erityiseksi se, että se on niitä harvoja yrittäjävetoisia ravintoloita Helsingin keskustassa, joka kilpailee todella rankalla alueella. Isojen yritysten ja ketjuravintoloiden reviirillä. Ja sellaisena Paksu melkein jo kaatui odottamattomiin kuluihin jotka iskivät heti ravintolaa perustettaessa.

Yrittäjä, Otto Helin kirjoitti jo sulkeutuneesta ravintolastaan Facebookiin viimeisen virren ja pyysi ravintolan fanien apua. Ja sitä tuli. Tällä hetkellä ravintolan kanta-asiakaskortteja on myyty yli 70.000 eurolla (tavoite ravintolan kuiville saamisessa on 300.000e) ja uus-avajaiset ravintolalle järjestetään 22.-23.3. viikonloppuna. Luvassa on melkoinen määrä bändejä ja erikoistarjouksia pelastaja-kortin lunastaneille. Odotuksissa on, että kyseinen tapahtuma rikkoo koko kaupungin kävijäennätykset.

Kävimme kuitenkin tekemässä oheisen videon Paksun omistajan kanssa ja toivottavasti tätä kautta ravintola saa pari uutta fania ja pelastajaa. Yksityisyrittäminen on se asia joka ei Suomessa juuri kannata, mutta pidetään kuitenkin yksi Helsingin persoonallisimmista ravintoloista yhdessä pystyssä.

Aiheesta lisää netissä