0 jakoa

Jaa
Twiittaa

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Totuus Elokuvasta · Independence Day 2 · 6.7.2016

Kaksikymmentä vuotta sitten ihmiskunta pelastui Yhdysvaltojen ansiosta avaruushyönteisten invaasiolta. Nyt, kaksikymmentä vuotta myöhemmin Rauli kävi todistamassa Yhdysvaltojen erinomaisuutta yhdessä kansalaisideologisti Eppu Saarelan kanssa. Kyseessä siis Independence Day: Resurgence, jonka spoilerivapaan arvostelun voit lukea alta:

On kulunut kaksikymmentä vuotta edellisestä avaruushirviöiden invaasiosta. Tällä välin ihmiset ovat oppineet käyttämään alienteknologiaa ja tajunneet että ihmisten kesken on niin hienoa, ettei ole edes sodittu tai mitään. Sitten jostain selittämättömästä syystä alienit päättävät palata takaisin, mutta tällä kertaa heillä on käytössään isommat aseet. Jälleen kerran ihmiskunnan on taisteltava olemassaolostaan Yhdysvaltojen johdolla.

Jep jep, Independence Day 2 on yhtä fiksu elokuva miltä kuulostaakin. Elokuvassa on paljon tehosteita ja sen verran röyhkeää ja ylitsevuotavaa amerikkalaisuuden hehkutusta, että jossain vaiheessa tunsin kuinka elokuvan ohjannut Roland Emmerich yritti samanaikaisesti nussia minua perseeseen ja työntää Amerikan lippuun käärittyä kulliaan nieluuni. Luvassa siis lähes autenttinen 4D-kokemus!

VAROITUS! Tämä ohjelma sisältää juonipaljastuksia, sillä tämä on Totuus elokuvasta!