0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Boksi · Rakenna kanssamme MoonTV:tä · 6.6.2014

Hei,

Me MoonTV:llä olemme tehneet kanavaa yli neljä vuotta. Siinä ajassa olemme tehneet 1400 jaksoa ohjelmia budjetilla, joka on keskimäärin 142 euroa per ohjelma. Tästä summasta on siis vähennetty vähät palkat, vuokrat, kalustohankinnat ja muut menot. Sanomattakin on selvää, että teemme kanavaa pitkälti rakkaudesta lajiin – ja katsojiimme.

Noin puoli vuotta sitten, me näimme sen päivän, kun eräs katsojamme lähetti meille palautetta ja pyysi saada tilinumeromme, jotta voisi ”muutaman euron” lahjoittaa. Sitä emme voineet tehdä (kiitos Suomen rahankeräyslain), mutta se sai meidät ajattelemaan, että pystyttäisimme omalla tyylillämme uudenlaisen verkkokaupan jonka kautta voisimme tarjota katsojillemme mahdollisuuden tukea kanavamme toimintoja haluamallaan tavalla.

Siksi nyt, olemme tekemässä tätä. Siksi nyt, Iris kertoo teille ylläolevassa videossamme, miksi verkkokauppamme on avattu ja mihin siellä kulutetut rahat käytettäisiin.

Olkaa siis hyvät ja vierailkaa verkkokaupassamme. Ellette pysty tai syystä tai toisesta halua käyttää siellä rahaa, kertokaa siitä ainakin eteenpäin jakamalla sitä ympäri tietoverkkoja. Jos Kun saamme tämän ensimmäisen tavoitteen täytettyä, näytämme teille konkreettisesti miten te olette auttaneet meitä rakentamaan entistä parempaa kanavaa.

Rakkaudella,

Jarkko Koskinen
Toimitusjohtaja / MoonTV