0 jakoa

Jaa
Twitter

0 jakoa

Jaa FacebookissaJaa
Jaa TwitterissäTwiittaa

Asiaohjelmat · Martta tarvitsee kodin · 28.5.2014

Martta on jo vähän seniori-iässä oleva, mutta varsin söötti kissaeläin, joka on vanhetessaan tajunnut, ettei se oikein tykkää muista kissoista. Martan toiveena olisi saada kissaturvallinen iso koti, jossa saattaisi olla jopa aidattu pihakin – mutta jossa erityisesti Martta saisi olla ainoa kissa. Martta on myös vähän prinsessa, sillä hän haluaa puhtaat vessat – ja tästä Martta palkitsee omistajansa todella lämpimällä seurallisella huomiolla.

Martta on yksi kymmenistä Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa olevista kodittomista kissoista, joille kenties juuri sinä voisit antaa kodin.

Kyseinen yhdistys pelastaa vuosittain noin 500 heitteille jätettyä eläintä ja etsii niille uudet, hyvät kodit. Viimeisten 20 vuoden aikana kodin on saanut n. 20.000 eläintä. Kyse ei siis ole mistään aivan pienestä toiminnasta, joka kaipaa koko ajan eläinrakkaita ihmisiä.

Voit tutustua muihin kotia etsiviin HESYn kissoihin tästä. Jeesaa myös jakamalla tätä videota niille tuttaville joiden tiedät olevan eläinrakasta väkeä. Sitä ei ikinä tiedä vaikka itse olisitkin allerginen, että kavereistasi joku voisi kodin kodittomalle antaa.