Juontajat

Jarkko Grönberg

Jarkko Grönberg

Jarkko on vuonna 1978 perustettu miespuolinen henkilö. Mies kaipaa parturin lisäksi usein kotiin kolmen kissansa luokse. Jarkko haikailee myös aikoja jolloin konsolien ohjaimissa ei ollut ristiohjaimen lisäksi kuin kaksi nappia.

Ohjelmat: Gamer, Pelipoika, Peliryhmä

Markus Heino

Markus Heino

Markus on paitsi komea, älykäs ja teräväsanainen, myös todella vaatimaton ja kaikesta huolimatta yllättävän kiinteä. Vapaa-aikanaan tämä utelias sekä parrakas ei-kovin-kauaksi apinasta polveutunut nisäkäs keskittyy valokuvaamiseen, herkkään hedonismiin ja audiovisuaalisiin merkkiteoksiin.

Ohjelmat: Härveli, Peliryhmä, Gamer

Pasi Purmonen

Pasi Purmonen

Tämä lähes kaksimetrinen ylipitkä alisuorittaja elää menetettyä unelmaansa pelaamalla autosimuja, ja fiilistelee menneitä tuhlaamalla rahojaan retropeleihin. Uskoo myös edelleen vakaasti Shenmue 3:en julkaisuun. Pasin esikuva on George Costanza kaljuuntuvaa päälakea myöten.

Ohjelmat: Peliryhmä

Tuomas Tonteri

Tuomas Tonteri

Liian paljon pelaamattomia pelejä? Check. Liian vähän vapaa-aikaa? Check. Terveen objektiivinen ja kiihkoton suhtautuminen asioihin? Check. Pleikkari on paras? Katso Gameria, niin tiedät. Ai niin, Tontsa on plösö, joka tykkää Pepsistä, Raptorista ja Teemu Selänteestä.

Ohjelmat: Gamer, Peliryhmä

Christine Göös

Christine Göös

Moontv:n puoliksi italialainen vahvistus on saapunut jakamaan kanssanne ennakkoluuloiset mielipiteensä kaikesta ja kaikista. Harrastaa juoksua, yöjuoksua ja kuvien ottoa itselaukaisimella blogiinsa.

Ohjelmat: Frontline

img_juontaja1

Juho Itkonen

Tämä muikkukukkoa mussuttava, kiero Savolainen mulkku pursuaa huonoja ideoita ja avuttoman surkeita läppiä. Pelkkä kiekaisu Juhon ahavoituneilta äänihuulilta voi saada aikuisen miehen menettämään ruumintoimintojensa hallinnan, tai jopa riistämään itseltään hengen.

Ohjelmat: Filminnäkijät, Yöruokaa

Tea Khalifa

Tea Khalifa

Tämä tatuoitu kaunotar ei turhia esittelyjä kaipaa, siksi lyhyt esittely. Vapaa-ajallaan Tea harrastaa karaokea, 8-bittistä Nintendoa, sekä kissaansa Gizmoa. Vaikka Tea luettelee lempiyhtyeikseen Backstreet Boysien ja New Kids On The Blockin kaltaisia yhtyeitä, on Tea silti salaa hevari.

Ohjelmat: Backstage

Raine Laaksonen

Raine Laaksonen

Hyvään musiikkiin ja huonoihin elokuviin mieltynyt Raine tasapainottelee persoonallaan näiden ääripäiden keskivaiheilla. Sai lapsena golf-mailasta päähänsä. Minigolf-radalla.

Ohjelmat: Gamer

Lari Lappalainen

Lari Lappalainen

Lari on niitä ihmisiä, joiden sanan säilä ei hevillä tylsy. Muunmuassa amerikkalaista jalkapalloa harrastava koljattimme on suuri chilinrakastaja joka lämpeää eeppisille elokuville ja masentavalle musiikille.

Ohjelmat: Grillipippuri, Valkopippuri

Patrik Lindström

Patrik Lindström

Kolmekymmentäplus-ikäinen kokki on MoonTV:n ehkä ammattimaisin ja aikuisin jäsen. Mies omistaa Ravintola Lupolon Punavuoren ytimessä ja rakastaa ruokaa enemmän vain avovaimoaan ja 1-vuotiasta lastaan. Todellinen nallekarhu, joka viihtyy aina keittiössä.

Ohjelmat: Grillipippuri, Valkopippuri

Olli Martela

Olli Martela

Olli on jo pitkän linjan musiikkidiggari. Tämä musiikin moniottelija on jo juontanut monenlaisia musaohjelmia. ”Töölön Criss Angeliksi” nimetyn Ollin voi nähdä Helsingin omituisimmissa kapakoissa keikalla bändinsä Mustan Paavin kanssa.

Ohjelmat: Kellari

Sonja Myllymäki

Sonja Myllymäki

Satakunnan tähti on saapunut MoonTV:lle! Sonjan intellektuelli verbaliikka (aka. paskanpuhuminen) hakee vertaistaan, eikä tätä pienikokoista ihmistä pelota suuremmatkaan haasteet. Jatkuvasti rahaton ikuisuusopiskelija tuijottaa yöt musiikkivideoita ja haaveilee rokkitähteydestä. Harrastaa Kallion pubeja.

Ohjelmat: Pornoetsivä

Ville Salmisalo

Ville Salmisalo

Ville on iso ja lämmin nallekarhu, jonka seireenimäinen laulu ja merensiniset silmät ovat vietelleet monet pahaa-aavistamattomat seilorit turmion teille . Hänen elokuvatietämyksensä vetää vertoja itse Peter von Baghille, kunhan kyse on musikaaleista tai homoeroottisista trillereistä.

Ohjelmat: Filminnäkijät, NSFW

Mari Sevonen

Mari Sevonen

Mielipiteitä jakaa persoona, joka on sekoitus lievää maanisuutta ja harkitsematonta käytöstä paketoituna naurettavan pikkutyttömäiseen ulkomuotoon. Olemattoman vapaa-aikansa hän tuhlaa musiikintekoon, grafiikkaan ja tapahtumien tuottamiseen.

Ohjelmat: NSFW

Lassi Vierikko

Lassi Vierikko

Lassi on dynaaminen alfauros, jota usein luonnehditaan testosteronia pulppuavaksi mahtisonniksi. Hänen säkenöivä karismansa yhdistettynä hänen ylivertaiseen älyynsä tekee hänestä jonkinlaisen pysäyttämättömän internet-maailman puolijumalan.

Ohjelmat: Filminnäkijät